I Ulstein arrangerer dei eventyrstund med tolk for fleire språk.

Vikebladet Vestposten
Vikebladet Vestposten

Saka var først i Vikebladet Vestposten

Laurdag 24. januar skal Ulstein Folkebibliotek ha ei lita eventyrstund med tolking på arabisk og-/ eller somalisk på biblioteket. Biblioteket har fått prosjektmidlar frå Møre og Romsdal Fylkeskommune ved Fylkesbiblioteket for å satse på «Internasjonal myldring på biblioteket» som prosjektet heiter.

LES OGSÅ: – Eg kan vera ein kven

– Alle nasjonalitetar er velkomne til  eventyrstund for dei minste og denne gongen har vi som sagt tolk, men eventyrstunda er tilrettelagt for norsktalande born også – sjølvsagt.  Vi ser på biblioteket som ein møteplass der alle, også våre nye landsmenn kan kjenne seg velkomne, seier biblioteksjef Anne-Mari Harkjerr.

Meir å lese: Valkyrien Allstars til Ulsteinvik

Meir å lese: Magisk familiedag på biblioteket

Meir å lese: Ber du til høgare makter?

Oppdatert: onsdag 24. mai 2017 15.58

LES OGSÅ

ANNONSE