Stilig nynorskmarkering på landsmøtet 

Eli Grotle, Sogn Avis
Eli Grotle, Sogn Avis

 Sogn og Fjordane SV stod for ein veldig stilig nynorskmarkering som vart lagt merke til på SV-landsmøtet. Fleire stilte med stilige nynorskfeminist-T-skjorter, i tillegg overrekte fylkesleiar Hege Lothe, ei «I love nynorsk»-T-skjorte til Kristin Halvorsen.

 – Kristin Halvorsen går av som partileiar, men forset i jobben som Kunnskapsminister. Ho fekk «I love nynorsk»-T-skjorte for å hugse den aller viktigaste jobben som Kunnskapsminister, seier Hege Lothe, leiar i Sogn og Fjordane SV.

 – Dersom ein svekkjer sidemålsordninga er ikkje det ei styrking av nynorsken, men ei svekking. For å sikre jamstelling mellom nynorsk og bokmål treng vi ei god sidemålsordning, seier Hege Lothe, som også heldt innlegg om saka på landsmøtet.    

LES OGSÅ – SV-arar ser raudt

Oppdatert: onsdag 24. mai 2017 15.35

LES OGSÅ

ANNONSE