Spør ein forfattar!

Kjende forfattarar frå Samlaget har byrja å blogga!

Svein Olav B. Langåker
Publisert
Oppdatert 24.05.2017 15:05

info

Denne artikkelen er eldre enn 1 år gamal. Det betyr at noko av informasjonen kan vere utdatert.

Ragnar Hovland, Aina Basso, Agnes Ravatn, Brit Bildøen, Magnhild Bruheim, Arnfinn Kolerud og Ingelin Røssland er nokre av forfattarane som har byrja å blogga på Samlags-bloggen.

Agnes Ravatn rolpar med kjende nynorskfolk, Ragnar Hovland skryt over effektiviteten sin, medan til dømes Ingelin Røssland har som mål å svara på spørsmål om korleis det er å vera forfattar. Den seinaste boka til Røssland heiter Engleslakt og handlar om journalisten og bråkmakaren Engel Winge. Dette er siste boka i ein triologi, og du kan finna meir ut om bøkene ved å besøka www.engelwinge.no. Der kan du også høyra utdrag frå bøkene.