Et dei ribbe, pinnekjøt, eller noko heilt anna? I vår julekalender fortel kjente profilar om sine juletradisjonar, julegåvetips og kva ønskjer dei har for 2019.
mm

Bak dagens luke finn du Raud Ungdom-leiar Tobias Drevland Lund. Den engasjerte 22-åringen frå Kragerø tok over vervet i mars i år, og går difor inn i si første advent som leiar.

Ungdomspolitikaren har eit ukjent talent som skodespelar med både kostyme og sjargong som kunne gjort seg godt i juleklassikarar som den originale Jakten på julestjernen og Knut Risan si tolking av dialogen i Tre nøtter til Askepott.

Om du synest det er for tidleg å sjå Askepott, men lengtar etter å sjå menn i kappe som les opp erklæringar frå pergamentrullar kan du sjå Raud Ungdom-leiaren prøva seg som skatteinnkrevjar framfor Slottet i denne Facebook-videoen.

God førjulstid!

Oppdatert: måndag 3. desember 2018 08.18
ANNONSE