Skal du sjå Paul McCartney spela i kveld, eller er du sjuk av sjalusi? Uansett – her kan du testa kor mykje du kan om mannen sjølv – og det som mest truleg er tidenes beste band.

The Beatles står solid planta i musikkhistoria, og i hjartet til veldig mange. Karriera dei hadde på sekstitalet sette kraftige spor etter seg, og i dag er det Paul McCartney som i størst grad tek vare på songskatten på scena, med maratonkonsertar over heile verda.

LES OGSÅ: 50 år sidan The Beatles slo gjennom i 2012

– Berre så det er sagt, alle dei gode rykta som har gått om denne turnéen som no kjem til Noreg er sanne, skreiv Dagsavisen sin musikkmeldar, Mode Steinkjer, om konserten sir Paul McCartney hadde på Roskilde-festivalen denne helga.

Så – kva veit du eigentleg om det største bandet gjennom tidene?

TEST DEG SJØLV HER!

Her kan du òg sjå korleis det er når legenda Paul McCartney står på ei scene:

Oppdatert: onsdag 24. mai 2017 16.02

LES OGSÅ

ANNONSE