Single menn styrer på Facebook

Menn som er over 31 år og singel har blant dei som har mest å seie på Facebook, viser ein ny studie.

Framtida
Publisert
Oppdatert 24.05.2017 15:05

info

Denne artikkelen er eldre enn 1 år gamal. Det betyr at noko av informasjonen kan vere utdatert.

Forskarar ved New York University har granska 7.730 Facebook-brukarar og sett på kven som startar nye trendar og påverkar kva andre klikkar på og les, såkalla opinionsleiarar, skriv vitskapsbladet New Scientist.

Les òg: Difor funkar Facebook

Studien viser at menn har 49 prosent sterkare påverknadskraft enn kvinner. Samtidig er kvinnene 12 prosent mindre påverkelege enn menn. Studien viser også at kvinnene har 46 prosent sterkare påverknadskraft overfor menn enn overfor andre kvinner. (©NPK)

Les òg: Facebook vil ha telefonnummeret ditt