Les om nokre av dei viktigaste tinga som har skjedd den siste veka.

Åshild Slåen
Publisert

Frå 17. april, då Tryggingsrådet i FN hadde møte om situasjonen i Midtausten. Her med Gilad Erdan, Israels representant til FN. | Foto: UN Photo/Evan Schneider
Verda blir varmare, sjølv når vêrfenomenet El Niño gir seg. | Foto: Rajiv Bajaj via Unsplash
Foreininga Sex og Politikk saman med ungdomsorganisasjonen SNU og Elevorganisasjonen demonstrerer framfor Stortinget for ei samtykkelov og eit løft i seksualitetsundervisninga i skulane. | Foto: Lise Åserud / NTB
Landbruks- og matminister Geir Pollestad (Sp) saman med styreleiar i Tine, Marit Haugen, under ei markering med Norges Bondelag og Norsk Bonde- og småbrukarlag utanfor Stortinget torsdag i forkant av høyringa i Stortingets næringskomité. Komitéen diskuterte strategien for korleis Noreg kan auke sjølvforsyninga av jordbruksprodukt og ein plan for opptrapping av bonden si moglegheit til inntekt. | Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
15. april var ein eigen sørgedag for knivstikkinga som skjedde på kjøpesenteret i Sydney, og operahuset vart opplyst med ei svart sløyfe for å markere dagen. Seinare same dag var det endå ei knivstikking i ei kyrkje i Sydney. | Foto: AP Photo/Mark Baker
Vindturbinar ved Bica da Cana i Portugal. Vind og Sol er hovudkjeldene til fornybar energi i Portugal. | Foto: Colin Watts via Unsplash

Vil du få vekas viktigaste som e-post?

AbonnerNyheitsbrevet kjem fredag morgon. Dersom du vil at vi skal fjerne deg frå lista er det berre å klikke på avabonner nedst i e-posten.