Kva veit du om Boris Johnson?

Andrea Rygg Nøttveit
Publisert

info

Denne artikkelen er eldre enn 1 år gamal. Det betyr at noko av informasjonen kan vere utdatert.

Kva kan du om Boris Johnson sin bakgrunn og kontroversielle uttalingar? Test deg sjølv i vår quiz!

Resultat:  

Vurdering:  

 

Storbritannias statsminister Boris Johnson har vore i hardt vêr etter avsløringane som vert omtala som «partygate». Statsministeren og andre medlemmar av det konservative partiet har fått mykje kritikk etter avsløringane om at dei samla seg til fest medan resten av landet var underlagt strenge koronarestriksjonar.

Måndag denne veka stemte 148 av Dei konservative sine 349 medlemmar i parlamentet for eit mistillitsforslag. Det betyr at den kontroversielle statsministeren fekk støtte av fleirtalet på 211, melder VG.

* Quizen vart først publisert i 2019, i samband med at Boris Johnson vart statsminister i Storbritannia.