NRK-programmet om Telemarkskanalen gav kanalen godt omdømme.

Øystein Akselberg, Bø Blad
Øystein Akselberg, Bø Blad

 

Ei omdømmeundersøking gjort av MMI i september, to veker etter NRK sitt program «Tele­marks­kanalen minutt for minutt», viser at over halvparten av den norske befolkninga (51 prosent) har et godt inntrykk av Telemarks­kanalen som attraksjon. Nesten ingen (1 prosent) har eit dårleg inntrykk av Tele­markskanalen. Dette plasserer Telemarkskanalen på 15. plass blant 52 målte attraksjonar i Noreg, framfor storheiter som Flåmsbana, Nordkapp, Maihaug­en, Nasjonalgalleriet og Munch-museet. 

Den same undersøkinga blei gjennomført i 2007, og då blei Tele­markskanalen rangert som nummer 27 av 50 attraksjonar. 

Les saka i Bø Blad!

Oppdatert: onsdag 24. mai 2017 15.41

LES OGSÅ

ANNONSE