Steve Jobs er død.

mm
Faktaboks

Les meir om Steve Jobs på Wikipedia (engelsk) og (nynorsk)!

LES FAKTALUKK FAKTA

Mannen som endra måten me brukar telefonen vår på, måten me kjøper musikk og brukar datamaskinen vår på er død. Steve Jobs starta i ein garasje, og bygde Apple opp til å bli blant dei største og mest verdifulle selskapa i verda.

– Tida di er avgrensa, så ikkje kast vekk livet ditt på å leva andre sitt liv. Ikkje bli fanga av dogme – det er å leva med resultata av andre si tenking. Ikkje la lyden av meiningane til andre overdøva di eiga, indre stemme. Og viktigast, ha mot til å følgje hjartet ditt og intuisjonen din. Desse liksom allereie veit kva du verkeleg ynskjer å bli. Alt anna er sekundært.

Dette sa Steve Jobs til avgangsstudentane ved Stanford-universitetet i 2005.

Her kan du sjå talen hans:

Oppdatert: onsdag 24. mai 2017 15.32

LES OGSÅ

ANNONSE