Bruk haustferien til å ta teoriprøva!

Framtida
Publisert
Oppdatert 24.05.2017 16:05

info

Denne artikkelen er eldre enn 1 år gamal. Det betyr at noko av informasjonen kan vere utdatert.

Med unntak av Ålesund og Trondheim som har tilbod kvar dag, tilbyr dei andre trafikkstasjonane i Midt-Noreg til vanleg teoriprøver ein til tre dagar. I haustferien blir dette tilbodet no utvida.

– Hovudvekta av dei som tek teoriprøva til førarkortet er elevar på vidaregåande skule. Statens vegvesen reknar med at ein del ønskjer å bruka haustferien til teoriprøva for å sleppa fråvær og utvidar difor tilbodet, denne veka, skriv Vegvesenet på eigne nettsider.

På nettsidene er det laga ei tydeleg oversikt over kva dagar og klokkeslett det er mogleg å koma innom for å avleggja teoriprøva ved dei ulike trafikkstasjonane i Møre og Romsdal, Sør-Trøndelag og Nord-Trøndelag. (©NPK)